Retraite tussen kerst en oud & nieuw

We bieden tussen kerst en oud & nieuw ook retraite aan! Je kunt een retraite boeken van maandag 25 december tot woensdag 27 december of van woensdag 27 december tot vrijdag 29 december. Je kunt ook een midweek boeken van maandag tot en met vrijdag.

Op doordeweekse dagen geef je zelf invulling aan je retraite. Je kunt daarbij gebruik maken van de retraitegids die je bij aankomst ontvangt. Er is plaats voor maximaal vijf retraitegasten. De warme maaltijd wordt tussen de middag geserveerd in de huiskamer, daarnaast zijn er broodmaaltijden en vaste momenten voor koffie/thee. Op de dag van aankomst vindt het ontvangst plaats om 11.00 uur. Je kunt vanaf 11.30 uur terecht in je kamer. Op de dag van vertrek kun je je kamer tot uiterlijk 9.30 uur gebruiken. Je kunt tot 14.00 uur op het landgoed verblijven. Het is mogelijk om een retraite van maandag tot woensdag te combineren met een retraite van woensdag tot vrijdag. Ook kun je een retraite van woensdag tot vrijdag combineren met een retraiteweekend (zie hiervoor het overzicht van beschikbare retraiteweekenden).

Faciliteiten 
Als retraitegast beschik je over een eigen slaapkamer met douche en toilet. Het is mogelijk om een kamer voor twee personen te boeken. Linnengoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen. Je kunt gebruik maken van een wasmachine. De kamers zijn voorzien van Wifi, maar er is geen telefoon- en TV-aansluiting op de kamers aanwezig.

Bekijk de kalender.