Hoe handelen we nu het coronavirus rondgaat in Nederland?

Als organisatie nemen wij de landelijk gestelde maatregelen zeer serieus. Op het landgoed zijn er strikte hygiënemaatregelen van kracht en wijzen we elkaar daarop. Daarbij is er geen bezoek toegestaan in de gebouwen en worden pastorale zorg en retraiteweekenden uitgesteld. We doen er alles aan om de behandeling, al dan niet aangepast, doorgang te laten vinden.

Heb je een afspraak voor een intakegesprek?
De intaker neemt telefonisch contact met je op om te bespreken of het eerste deel van de intake telefonisch of via beeldzorg (contact via een videoverbinding) mogelijk is. Een fysieke afspraak wordt uitgesteld.

Heb je een afspraak voor ambulante zorg?
De behandelaar neemt telefonisch contact met je op. In overleg bepalen we of een telefonische afspraak of beeldzorg (contact via een videoverbinding) mogelijk is. Een fysieke afspraak wordt uitgesteld.

Klinische zorg
De behandeling van klinische GGZ- patiënten gaan door op onze locatie. Daarom zijn op het landgoed strikte hygiënemaatregelen van kracht.  Via interne berichten worden klinische gasten op de hoogte gehouden van de genomen maatregelen.

Vragen over dit bericht?
Neem dan in eerste instantie contact op met je intaker of behandelaar. Mocht je er niet uitkomen, stuur dan je vraag naar de Commissie Infectie Preventie (CIP) via mailadres: communicatie@hezenberg.nl