Terugkomdag GGZ-gasten

Op zaterdag 23 oktober is er een terugkomdag voor mensen die voor een GGZ-behandeling bij de Hezenberg verbleven.

Het is een dag van ontmoeten, verbinden en herinneringen ophalen. Om over het prachtige landgoed te wandelen en om de stilte van de Kapel opnieuw te beleven. Wij hopen dat het weer mogelijk is om samen te zijn, omdat het fijn is om mensen te ontmoeten die ook Hezenberg-ervaringen met zich meedragen.

Herinnering
Het thema van deze dag is ‘herinnering’. In de sfeer van herinneren zal er een carrousel zijn van verschillende activiteiten, waardoor iedereen alles kan meemaken.

Hoe ziet de terugkomdag 2021 eruit?
Op de terugkomdag is er een viering en zijn er drie workshops, te weten: zang, bibliodrama en beeldende therapie. Daarnaast is er genoeg tijd om elkaar te ontmoeten. En natuurlijk wordt er voor koffie en thee gezorgd en en is er een heerlijke lunch. De terugkomdag is van 10.15 tot 15.45 uur. Inloop vanaf 09.45 uur. Voor deze dag betaal je een eigen bijdrage van €15,00.

We hopen je te ontmoeten!
Aanmelden voor de terugkomdag kan tot 8 oktober 2021. Na aanmelding ontvang je een e-mail met meer informatie. Vanwege de 1,5 meter afstandsregel is er beperkt plek. Dus geef je snel op!

Terugkomdag voor pastorale en retraitegasten
Er volgt op een later moment nog een terugkomdag voor pastorale- en retraitegasten die bij ons verbleven.